Tko smo

IL Design stekao je ime u industriji za interijere koji su inteligentni, elegantni, dinamični i prožeti strašću i kreativnošću. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, prijateljski nastrojen, pristupačan i apsolutno predan postizanju najboljeg mogućeg dizajnerskog rješenja za svaki projekt, bilo da se radi o privatnoj rezidenciji, izložbenom prostoru, hotelu, spa ili restoranskom okruženju.

Kako radimo

Radeći s našim arhitektima interijera i dizajnerima interijera, naš dizajnerski tim namještaja, opreme i opreme (FF&E) stvara sheme mekih završnih obrada i namještaja za svaki projekt s životnim potrebama klijenta koji igraju ključnu ulogu u procesu dizajna i odabira svih komada. Uzimajući ovaj holistički pristup, naš tim ostaje vjeran našoj filozofiji dizajna ‘Pravi dizajn za život’ kako bi osigurao da se sve dizajnerske odluke donose u skladu ne samo s izgledom i dojmom cjelokupne sheme dizajna interijera, već i s individualnim potrebama klijenta, bilo da je riječ o životnim ili poslovnim odlukama.

Kako osiguravamo kvalitetu

Naši dizajneri i predani tim za nabavu pružaju najvišu razinu rješenja po mjeri, ključ u ruke. Ruku pod ruku, to je dovelo do neviđenog uspjeha za agente, programere i dugogodišnje privatne klijente. Bilo da stvara projekte po narudžbi za privatne klijente, aspirativne izložbene kuće za komercijalne projekte ili butik hotele, IL Design nastoji isporučiti interijere koji ne samo da izgledaju spektakularno, već i izvrsno funkcioniraju na dnevnoj razini.

97

Sretnih klijenata

12000

Sati utrošeno

654

Popijene kave

214

Gotovih projekata